Νυφικό μακιγιάζ

Περίοδος γάμων και το νυφικό μακιγιάζ δίνει και παίρνει στο youtube! Όλοι οι make up artists, όπως και όλα τα επαγγέλματα που σχετίζονται με το γάμο, όπως οι φωτογράφοι γάμου, οι στολισμοί κτλ. Τα κομμωτήρια Le-Boudoir, κάνουν πρόταση ακόμα και με πλεξούδες

Γάμος Θαλή και Αναστασίας

Ο Θαλής και η Αναστασία αποφάσισαν να κάνουν ρεβεγιόν και γάμο ταυτόχρονα, ενώ τη φωτογράφιση γάμου απαθανάτισε ο φίλος Δημήτρης Δήμος. Οι φωτογράφοι γάμου αυτή την περίοδο βρίσκονται σε full season, καθώς κάθε Σαββατοκύριακο γίνεται πανικός! Όσον αφορά τις τιμές στην φωτογράφηση γάμου θα ακούσετε τα πάντα, πακέτα 600€ έως και 5.000€!!!

Γιάννης & Ειρήνη – Βίντεο γάμου

O Γιάννης και η Ειρήνη, ένα αγαπημένο ζευγάρι από την όμορφη Nάξο αποφάσισε να ενώσει τις ζωές τους και να ζήσουν στην Αθήνα… Το μυστήριο και η δεξίωση έγιναν στο κτήμα Casarma και τη φωτογράφηση γάμου ανέλαβε ο Δημήτριος.

Ρεβεγιόν και γάμος μαζί!

Ο Δημήτριος ανέλαβε τη φωτογράφηση γάμου του Θαλή και της Αναστασίας, η οποία έλαβε χώρα στις 31/12 επάνω στην αλλαγή του χρόνου.

Φωτογράφιση βάπτισης Βικτώριας

Η φωτογράφιση βάπτισης της Βικτωρίας τελέστηκε στον ιερό ναό μεταμόρφωσης του σωτήρος στην καλλιθέα, από το φίλο φωτογράφο γάμων Δημήτριο Δήμο.

Σέξυ εσώρουχα από το Opheliasdream.com

Το sex shop Ophelias Dream που συνεργάζομαι ανέβασε ένα ενδιαφέρον άρθρο για την ιστορία των στρινγκ και πότε πρωτοεμφανίστηκαν. Φαντάζομαι ότι κανένας δεν γνώριζε ότι αποτελούσαν πρώιμα είδη ανδρικού ρουχισμού και ότι μόλις το 70 εμφανίστηκαν από τον σχεδιαστή Rudi Gernreich. Το ακόμα πιο τρελό είναι όπως με ενημέρωσε ο Κώστας, ιδιοκτήτης, ότι τα  ανδρικά στρινγκ είναι και πάλι πολύ δημοφιλή και έχουν ιδιαίτερη ζήτηση… για φαντάσου!

Ζωγραφική ταπετσαρία τοίχου

Η Σάντρα και ο Άγγελος δημιούργησαν αυτό το timelapse, το οποίο δείχνει τη ζωγραφική σε έναν τοίχο υπνοδωματίου που κάνανε. Τα παιδιά έχουν πρωτοποριακές ιδέες διακόσμησης, όπως επίσης σχεδιάζουν απλίκες και φωτιστικά.

Βίντεο Γάμου του Σπύρου και της Άννας

Ένα βίντεο γάμου που δημιούργησε ο φίλος φωτογράφος Δημήτριος. Στο site του μπορείτε να δείτε και εικόνες από τη φωτογράφηση γάμου.

Βάπτιση Βικτώριας

Ο φωτογράφος γάμων Δημήτρης Δήμος όπου κατά καιρούς συνεργάζομαι σε διάφορους τομείς, ανέβασε ένα νέο βίντεο από τη φωτογράφηση βάπτισης της μικρής Βικτώριας και είπα να σας το δείξω.