Αντιμετώπιση της φόλας

Σε ένα πολύ διαφορετικό επεισόδιο, ο travel blogger Μάνος Λιανόπουλος παρουσιάζει το πως μπορείτε να αντιμετωπίσετε την δυσάρεστη κατάσταση το σκυλί σας να φάει φόλα. Το βίντεο αναφέρεται σε ένα ρεαλιστικό συμβάν και ένας κτηνίατρος παραθέτει τους τρόπους αντιμετώπισης του.

Invisalign και λεύκανση

Η Jays παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον βίντεο που βρήκαμε στο Greek Transfers Blog, όπου δείχνει πως με το «Polar White teeth whitening kit» μπορείτε να πραγματοποιήσετε παράλληλα με τη χρήση invisalign να κάνετε λεύκανση στα δόντια σας!

Invisalign

Το invisalign αποτελεί μια σύγχρονη τεχνική αόρατης ορθοδοντικής, η οποία υπόσχεται να διορθώσει τα στραβά δόντια χωρίς την αντιαισθητική εμφάνιση των μεταλλικών συρμάτων! Τη χρησιμοποιούν κατά κόρον οι οδοντίατροι και απευθύνεται ως «θεραπεία» κυρίως σε εφήβους και ενήλικες, που θέλουν να βελτιώσουν το χαμόγελο τους χωρίς να γίνει αντιληπτό από τον υπόλοιπο κόσμο.

Δημοφιλέστερα site της ιστορίας του ίντερνετ

Ένα ενδιαφέρον βίντεο που βρήκαμε στο site της Intrigue Digital, το οποίο θα εκτιμήσουν οι πιο μεγάλοι, μιας και αποτελεί την ανασκόπηση της ιστορίας του ίντερνετ. Ξεκινάει από την περίοδο που η ένοια του social media marketing δεν υπήρχε καν, καταλήγει στο 2019 και περιλαμβάνει site που οι γεννημένοι από το 2000 και μετά μπορεί να μην τα γνωρίζουν καν. Η Intrigue digital δραστηριοποιείται στον χώρο του digital marketing και του SEO.

Smiles – ουλίτιδα

Είναι γεγονός ότι εννέα στους δέκα ανθρώπους κάποια στιγμή στη ζωή τους έχουν παρουσιάσει ουλίτιδα. Το τι είναι αυτή η τόσο συχνή νόσος και πως αντιμετωπίζεται, μας παρουσιάζουν οι οδοντίατροι σε αυτό το πολύ ενδιαφέρον βίντεο. Επίσης, αναδεικνύεται το πόσο επικίνδυνο είναι αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα, καθώς μπορεί να εξελιχθεί σε περιοδοντίτιδα, όπου εκεί τα προβλήματα για τους ασθενείς γίνονται πολύ πιο σοβαρά.

Μπορεί η λεύκανση να βλάψει τα δόντια;

Εδώ στο BBC Earth Lab απαντάμε σε όλες τις ερωτήσεις που θέτετε και αφορούν την επιστημονικά θέματα που μας απασχολούν. Στο συγκεκριμένο βίντεο απαντάμε στο αν η λεύκανση που κάνουμε στην αισθητική οδοντιατρική μπορεί να βλάψει τα δόντια μας, μια απορία που έχουν χιλιάδες άνθρωποι που έχουν μπει στη διαδικασία να κάνουν το χαμόγελο τους πιο λαμπερό.

10 Τρόποι για DIY λεύκανση!

Η δημοφιλής youtuber Karina Garcia με περισσότερους από 9 εκατομύρια συνδρομητές στο κανάλι της, παρουσιάζει 10 τρόπους, με τους οποίους μπορείτε να κάνετε λεύκανση, χωρίς να επισκεφτείτε οδοντίατρο.

Τι λειτουργεί στο SEO φέτος

Συμβουλές και στρατηγική για το SEO το 2019. Οι αλγόριθμοι έχουν αλλάξει τους τελευταίους 12 μήνες και οι επαγγελματίες που το κυνηγάνε βρίσκονται σε σύγχηση, καθώς κανείς δεν είναι σίγουρος για το τι ακριβώς «λειτουργεί». Οπότε βρίσκονται σε μια γενικότερη αναζήτηση.

How To Find What You LOVE

Ο γνωστός youtuber φωτογράφος Matti Haapoja παρουσιάζει ένα ιδιαίτερα αισθαντικό και ατμοσφαιρικό βίντεο που εξηγεί πως θα βρεις αυτό που αγαπάς να κάνεις. Καταπληκτικά κινηματογραφικά πλάνα που σε ταξιδεύουν είναι το χαρακτηριστικό του και αξίζει να αφιερώσεις τα 4 λεπτά και κάτι για να το απολαύσεις.

Λίστα με SEO tips για καινούρια site

Ένα ενδιαφέρον βίντεο, το οποίο αν ετοιμάζετε το λανσάρισμα του καινούριου σας site μέσα στο 2019, θα σας δώσει συμβουλές όσον αφορά το SEO. Είναι δεδομένο ότι μια εταιρία όπως η Intrigue Digital θα μπορέσει να σας βοηθήσει πολύ περισσότερο σε αυτό, καθώς έχει εξειδίκευση στο SEO και τα social media, άλλα σίγουρα θα αποκτήσετε μεγάλη γνώση για το πως το SEO λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Φωτισμός μπάνιου

Στο MyMag.gr βρήκαμε ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο για το πως θα φωτίσουμε σωστά το μπάνιο μας. Ένα χώρο του σπιτιού που ο φωτισμός του είναι σημαντικός, καθώς ποσότητα και χρωματική απόδοση παίζουν ιδιαίτερο ρόλο. Σε αυτό το χώρο οι γυναίκες βάφονται και περιποιούνται τον ευατό τους, ενώ οι άντρες ξυρίζονται και ετοιμάζονται. Τα φωτιστικά μπάνιου λοιπόν πρέπει να διαθέτουν λαμπτήρες με υψηλό CRI και διάχυτο δυνατό φωτισμό. Το CRI είναι ο δείκτης απόδοσης όσον αφορά την πιστότητα των χρωμάτων, δηλαδή να βλέπουμε τα χρώματα σε ένα επίπεδο ίδιο με αυτό του φυσικού φωτός που πηγάζει από τον ήλιο. Το Luminus Lighting διαθέτει μια τεράστια γκάμα από φωτιστικά για κάθε είδος και στιλ, το οποίο με παραγγελία από 200€ και πάνω τα στέλνει εντελώς δωρεάν στον χώρο σας.

Θεραπεία περιοδοντίτιδας

Ένα πολύ ενδιαφέρον 3D βίντεο, το οποίο εξηγεί τι είναι η περιοδοντίτιδα, πως γίνεται η διάγνωση και το πως αυτή θεραπεύεται. Το δημιούργησε η κλινική Pardiñas και έχει ενδιαφέρον για να καταλάβετε τι συμβαίνει εφόσον είστε ασθενής, ή τι πρέπει να κάνετε για να μην φτάσετε εκεί ακόμα καλύτερα.

Λεύκανση δοντιών στο σπίτι;

Η λεύκανση των δοντιών είναι η λιγότερο επεμβατική μέθοδος βελτίωσης του χαμόγελου, γι’ αυτό και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Παρουσιάζονται διάφορα σκευάσματα όπως μπορείτε να δείτε, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν θα έχουν ανάλογο αποτέλεσμα με αυτό που θα δημιουργήσουν οι οδοντίατροι.

Τάσεις στο SEO

Η Sarah Bird της Moz, εταιρίας που παρέχει online εργαλεία για σωστό search engine optimization, στο Web Summit παρουσιάζει τις τάσεις του SEO για το 2019. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς εξηγεί γιατί είναι σημαντικό το SEO για μια επιχείρηση, αναφέρει τα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένα site για να είναι SEO friendly και το πως τα backlinks βοηθάνε στο να φέρουν το site στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων μιας μηχανής αναζήτησης.

Αφαίρεση αντικειμένων από φωτογραφίες

Τραβήξατε με τις φωτογραφικές μηχανές λήψεις που περιλαμβάνουν αντικείμενα που θέλετε να αφαιρέσετε; Ο Peter Mckinnon δείχνει τον τρόπο για να αφαιρέσετε οτιδήποτε θέλετε από μια φωτογραφία με το Photoshop!