Φτιάξε μόνη σου διάφανα κουτιά!

Είναι δεδομένο πως η συσκευασία μπορεί να αναδείξει, ή και να θάψει ένα προΪόν. Τα διάφανα κουτιά αποτελούν μια πρόταση που ιδίως τα χρωματιστά αντικείμενα μπορούν να τα αναδείξουν άριστα. Σε αυτό το βίντεο θα δείτε πως μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά διάφανα κουτιά, σε κυλινδρικό σήμα με έναν πολύ εύκολο τρόπο. Μετατρέψτε τις μπομπονιέρες και τα γλυκάκια σας σε έργα τέχνης!

Αισθητική οδοντιατρική για τον γάμο σας!

Κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα λαμπερό χαμόγελο για την ημέρα του γάμου σας. Στο βίντεο αυτό της οδοντιάτρου κυρίας Μπουτσιούκη, θα δείτε τις επιλογές που σας παρέχει η σύγχρονη αισθητική οδοντιατρική ανάλογα με το είδος του προβλήματος αλλά και το χρονικό περιθώριο που έχετε στη διάθεσή σας μέχρι την ημέρα του γάμου. Για πιο σύντομη αποκατάσταση η λεύκανση είναι η ιδανική λύση, ενώ υπάρχουν πολλές θεραπείες με πιο μόνιμο αποτέλεσμα που απαιτούν μεγαλύτερη διάρκεια και κόστος.

Φωτογραφία γάμου – Behind the scenes

Ένα βίντεο του Taylor Jackson, το οποίο δείχνει με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα making of όσον αφορά τη φωτογραφία γάμου. Βλέπετε το πως είναι τα πραγματικά πλάνα μέσω βίντεο και το πως τελικά βγαίνουν από τις φωτογραφικές μηχανές!

Next day Mykonooos

Ένα ευτυχισμένο ζευγάρι παντρεύεται στην Αγία Μαρίνα στην Εκάλη και συμπληρώνει το παζλ στη Μύκονο. Η φωτογραφία γάμου του Βλάση και της Νίκης φέρει την υπογραφή του γνωστού φωτογράφου γάμων Πάνου Ρεκουνιώτη.

Από τον Πειραιά στο Παρίσι

Οι φωτογράφοι γάμου γίνονται ολοένα και πιο ευρηματικοί παρουσιάζοντας ποιότητα κοντά σε μια κινηματογραφική παραγωγή. Ένας από τους πρωτοπόρους στον τομέα αυτόν είναι και ο Πάνος Ρεκουνιώτης, ο οποίος στο συγκεκριμένο clip παρουσιάζει έναν γάμο που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Νικόλαο στον Πειραιά και κατέληξε στο Παρίσι για next day shooting.

Top 10 Surprise Wedding Proposals

Προτάσεις σε βουνά, σε λαγκάδια, σε συναυλίες, σε αεροπλάνα! Πως μετά η φωτογραφία γάμου να μην πάει σε άλλο επίπεδο με τόσο πρωτότυπες ιδέες… Οι φωτογράφοι γάμου πολλοί, αν πάντως θέλετε έναν ευρυματικό που πραγματικά θα σας ταράξει με τις ιδέες του, ο Πάνος Ρεκουνιώτης είναι ο κατάλληλος!

Γιάννης & Ειρήνη – Βίντεο γάμου

O Γιάννης και η Ειρήνη, ένα αγαπημένο ζευγάρι από την όμορφη Nάξο αποφάσισε να ενώσει τις ζωές τους και να ζήσουν στην Αθήνα… Το μυστήριο και η δεξίωση έγιναν στο κτήμα Casarma και τη φωτογράφηση γάμου ανέλαβε ο Δημήτριος.

Ρεβεγιόν και γάμος μαζί!

Ο Δημήτριος ανέλαβε τη φωτογράφηση γάμου του Θαλή και της Αναστασίας, η οποία έλαβε χώρα στις 31/12 επάνω στην αλλαγή του χρόνου.