Φωτογραφία γάμου – Behind the scenes

Ένα βίντεο του Taylor Jackson, το οποίο δείχνει με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα making of όσον αφορά τη φωτογραφία γάμου. Βλέπετε το πως είναι τα πραγματικά πλάνα μέσω βίντεο και το πως τελικά βγαίνουν από τις φωτογραφικές μηχανές!

Next day Mykonooos

Ένα ευτυχισμένο ζευγάρι παντρεύεται στην Αγία Μαρίνα στην Εκάλη και συμπληρώνει το παζλ στη Μύκονο. Η φωτογραφία γάμου του Βλάση και της Νίκης φέρει την υπογραφή του γνωστού φωτογράφου γάμων Πάνου Ρεκουνιώτη.

Από τον Πειραιά στο Παρίσι

Οι φωτογράφοι γάμου γίνονται ολοένα και πιο ευρηματικοί παρουσιάζοντας ποιότητα κοντά σε μια κινηματογραφική παραγωγή. Ένας από τους πρωτοπόρους στον τομέα αυτόν είναι και ο Πάνος Ρεκουνιώτης, ο οποίος στο συγκεκριμένο clip παρουσιάζει έναν γάμο που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Νικόλαο στον Πειραιά και κατέληξε στο Παρίσι για next day shooting.

Top 10 Surprise Wedding Proposals

Προτάσεις σε βουνά, σε λαγκάδια, σε συναυλίες, σε αεροπλάνα! Πως μετά η φωτογραφία γάμου να μην πάει σε άλλο επίπεδο με τόσο πρωτότυπες ιδέες… Οι φωτογράφοι γάμου πολλοί, αν πάντως θέλετε έναν ευρυματικό που πραγματικά θα σας ταράξει με τις ιδέες του, ο Πάνος Ρεκουνιώτης είναι ο κατάλληλος!

Γιάννης & Ειρήνη – Βίντεο γάμου

O Γιάννης και η Ειρήνη, ένα αγαπημένο ζευγάρι από την όμορφη Nάξο αποφάσισε να ενώσει τις ζωές τους και να ζήσουν στην Αθήνα… Το μυστήριο και η δεξίωση έγιναν στο κτήμα Casarma και τη φωτογράφηση γάμου ανέλαβε ο Δημήτριος.

Ρεβεγιόν και γάμος μαζί!

Ο Δημήτριος ανέλαβε τη φωτογράφηση γάμου του Θαλή και της Αναστασίας, η οποία έλαβε χώρα στις 31/12 επάνω στην αλλαγή του χρόνου.