Διάφανα πτυσσόμενα κουτιά

Τα κυλινδρικά διάφανα κουτιά και τα πτυσσόμενα κουτιά μπορούν να κατασκευαστούν σε οποιαδήποτε διάσταση και μορφή επιθυμείτε (πυραμίδα, μπαουλάκι, μαξιλαράκι, τσαντάκι, κ.α.). Είναι εύκολα στη συναρμολόγηση και καταλαμβάνουν μικρό χώρο καθώς τα παραλαμβάνετε σε επίπεδη μορφή.

Η νέα μεγάλη CMX1100 Rebel της Honda είναι γεγονός!

Η Honda Motor Europe ανακοινώνει την προσθήκη ενός νέου μοντέλου στην γκάμα της για το 2021: την CMX1100 Rebel. Η δικύλινδρη CMX500 Rebel των 500 κ.εκ. του 2017, μία μοτοσυκλέτα ιδανική για κατόχους διπλώματος Α2, έδωσε μία άλλη διάσταση στην κατηγορία των custom μοτοσυκλετών, συνδυάζοντας την παράδοση των χειροποίητων “bobber” κατασκευών με καινοτόμες ιδέες. Μοτοσυκλέτα εντυπωσιακή στην όψη, διασκεδαστική στην οδήγηση και εύκολη στην καθημερινότητα, η Rebel κέρδισε μία θέση στις καρδιές των Ευρωπαίων αναβατών με αποτέλεσμα το 2019 να αναδειχθεί η τρίτη πιο δημοφιλής custom μοτοσυκλέτα της αγοράς.

Scalextric φωτιστικό concept

Τα Scalextric ήταν τα πρώτα παιχνίδια αυτοκινητόδρομων που αναπτύχθηκαν το 1956 στο Hampshire από τον Fred Francis. Η εταιρεία αυτή μέχρι και σήμερα παραμένει leader στον χώρο, κάνοντας ευτυχισμένα πολλά παιδιά ανά τον πλαντήτη! Ένα τέτοιο εντυπωσιακό σύστημα που λειτουργεί εικαστική παρέμβαση και φωτιστικό, επέλεξε η μεταφορική εταιρία Hermes να διακοσμήσει τα γραφεία της στο Λονδίνο. Την υλοποίηση ανέλαβε η εταιρία Zambelis Lights, η βιοτεχνία φωτιστικών που παραμένει μία από τις λίγες επιχειρήσεις που παράγουν και διανέμουν φωτιστικά στην Ελλάδα.

Η εξέλιξη των LED φωτιστικών με μπαταρία

Τα LED φωτιστικά με μπαταρία αποτελούν στις μέρες μια ανάγκη για τους εξωτερικούς χώρους καταστημάτων εστίασης, τα οποία δεν μπορούν να φωτίσουν τους χώρους που δεν φτάνουν οι παροχές ρεύματος. Έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κάποιος το βίντεο αυτό του 2017, όπου τότε τα LED φωτιστικά με μπαταρία φαίνονται πραγματικά vintage! Σήμερα μπορείτε να βρείτε από κρεμαστά πολύφωτα μέχρι και φωτιστικά δαπέδου.

Βελτιώστε τη θέση σας στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης

Οι εταιρίες γνωρίζοντας ότι το 75% των χρηστών των μηχανών αναζήτησης εστιάζει στα οργανικά αποτελέσματα, προσπαθούν να βελτιώσουν το SEO του site τους. Στο βίντεο αυτό του καναλιού Ahrefs θα βρείτε συμβουλές, οι οποίες μπορούν να δώσουν την επιθυμητή ώθηση στην Google, άλλα καλό θα είναι να απευθυνθείτε σε μια εταιρία που θα εστιάσει στις δικές σας ανάγκες σχετικά με το SEO Greece, δηλαδή τη στόχευση των λέξεων κλειδιών που αφορούν τη δραστηριότητα σας στην Ελλάδα.

ινδικοί ανεμιστήρες οροφής του 2020

Μερικοό από τους καλύτερους σχεδιαστές στην Ινδία παρουσιάζουν τους ανεμιστήρες οροφής που έχουν σχεδιάσει. Η αλήθεια είναι ότι δεν ταιριάζουν με το δικό μας Ελληνικό ύφος και στυλ, άλλα αν θέλετε κάποια πιο κλασσικά κομμάτια με κρύσταλλα φωτιστικά, τότε αξίζει να το δείτε.

Πως λειτουργεί το SEO το 2020

Γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, για να έχετε αποτελέσματα σχετικά με το SEO τον τελευταίο χρόνο; Αν όχι θα έπρεπε! Αυτό εξηγεί στο κανάλι του στο youtube ο Nathan Gotch, όπου για να το παρακολουθήσετε θα πρέπει να γνωρίζετε κάποιες βασικές αρχές σχετικά με το πως λειτουργεί. Το βίντεο το βρήκαμε στο site της Intrigue Digital, η οποία σχολείται με το digital marketing και τα social media.

Design your light!

Στον καινούριο της κατάλογο η εταιρία ΖΑΜΠΕΛΗΣ ΑΒΕΕ παρουσιάζει ένα καινούριο modular σύστημα από φωτιστικά, το οποίο διαθέτει μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων για να το αναπτύσσετε με τη μορφή που επιθυμείτε! Μια πρωτότυπη ιδέα στα φωτιστικά σαλονιού, το οποίο μπορεί να αναπτυχθεί στον χώρο για να καλύψει οποιαδήποτε επιφάνεια.

Η εταιρία Zambelis Lights «μένει σπίτι»!

Η εταιρεία ZAMBELIS LIGHTS στα πλαίσια της πανδημίας και έχοντας πάντα ως γνώμονα την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων της ανέστειλε την λειτουργία της από 01/04/2020 και για όσο διάστημα χρειαστεί. Παραμένει στην διάθεση των πελατών της με προσωπικό ασφαλείας μόνο για να εξυπηρετήσει παραγγελίες έτοιμων κωδικών για φωτιστικά σαλονιού, φωτιστικά μπάνιου και επαγγελματικά φωτιστικά. Οι παραδόσεις θα πραγματοποιούνται μια φορά την εβδομάδα.

Zambelis Lights 2020

Η ΖΑΜΠΕΛΗΣ ΑΕΒΕ κάθε χρόνο βρίσκεται κοντά στον ξενοδοχειακό κλάδο, καθώς συμμετέχει σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Στο περίπτερο της στην τελευταία έκθεση Xenia παρουσίασε μέρος της νέας γκάμας προϊόντων, από μεγάλα φωτιστικά για lobby ξενοδοχείων, μέχρι φωτιστικά μπάνιου και κρεμαστά για υπνοδωμάτια. Μια γεύση θα πάρετε στο βίντεο αυτό.

Φωτογράφηση γάμου στο Μαίναλο και τη λίμνη Δόξα

Οι φωτογράφοι γάμου πολλοί, άλλα ο top of the top Πάνος Ρεκουνιώτης χτυπά ξανά! Στις 16 Μαρτίου η εκμπομπή του Μάνεση στον ALPHA παρουσίασε μια next day φωτογράφηση γάμου που πραγματοποίησε στο χιονοδρομικό του Μαινάλου και τη λίμνη Δόξα.

SEO για πρωτάρηδες

Μόλις χτίσατε το νέο σας site και δεν σας βρίσκει κανένας; Θέλετε να βρείτε τον τρόπο να εμφανιστείτε στην πρώτη σελίδα της google μέσα στο 2019; Στο βίντεο αυτό θα δείτε τρόπους και tips για να κάνετε ένα καλό SEO στην ιστοσελίδα της εταιρίας σας.