Φωτογράφηση γάμου στο Μαίναλο και τη λίμνη Δόξα

Οι φωτογράφοι γάμου πολλοί, άλλα ο top of the top Πάνος Ρεκουνιώτης χτυπά ξανά! Στις 16 Μαρτίου η εκμπομπή του Μάνεση στον ALPHA παρουσίασε μια next day φωτογράφηση γάμου που πραγματοποίησε στο χιονοδρομικό του Μαινάλου και τη λίμνη Δόξα.

SEO για πρωτάρηδες

Μόλις χτίσατε το νέο σας site και δεν σας βρίσκει κανένας; Θέλετε να βρείτε τον τρόπο να εμφανιστείτε στην πρώτη σελίδα της google μέσα στο 2019; Στο βίντεο αυτό θα δείτε τρόπους και tips για να κάνετε ένα καλό SEO στην ιστοσελίδα της εταιρίας σας.

Daloli Yacht – Water Games On Board

Μοντάζ από λήψεις που έγιναν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού από τους ιδιοκτήτες του σκάφους, για τη δημιουργία ενός προωθητικού spot για τα water games που διαθέτει το Daloli Yacht.

Interior design services @ Ιδανική Ανακαίνιση 2013

Πρωτοποριακές υπηρεσίες interior design από αρχιτέκτονες και διακοσμητές που συμμετείχαν στην έκθεση Ιδανική Ανακαίνιση 2013.

Music: DJ Harison – Shades Fades & Blaze

Interior designers @ Ιδανική Ανακαίνιση 2013

Παρουσίαση project των διακοσμητών και αρχιτεκτόνων που συμμετείχαν στην έκθεση Ιδανική Ανακαίνιση τον Μάρτιο του 2013.

Music: DJ Harison – Shades Fades & Blaze

ΙΚΤΙΝΟS MARMARON

Για το design-district.gr

H ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕ – Ελληνική Βιομηχανία Μαρμάρου σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα Σπύρο Σούλη, παρουσίασε την Iktinos Marmaron, μια νέα πρόταση στο χώρο της αρχιτεκτονικής και του design, αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στο πολύτιμο αυτό υλικό. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, στον ολοκαίνουριο χώρο της Iktinos Marmaron στη Λεωφ. Κηφισίας 112, παρουσία εκπροσώπων του Τύπου από το χώρο της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης.

Μουσική: MAG Trio / Midnight voyage