Διάφανα κουτιά pvc

Αν είσαι έμπορος ήρθε η ώρα να επανεξετάσεις τη συσκευασία σου και να βάλεις στο παιχνίδι τα διάφανα κουτιά. Είναι δεδομένο πως θα δώσουν άλλη αξία στα προϊόντα σου! Ακόμα και ένα μικρής αξίας προϊόν, τοποθετώντας το μέσα σε ένα διάφανο κουτί θα αποκτήσει μια πιο elegant αισθητική.

SEO tips για το 2021

Μάθετε τι πρέπει να κάνετε για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα όσον αφορά το SEO το 2021. Ο Τζον Λίνκολν μας παρουσιάζει tips και ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσουμε για να βελτιώσουμε τη θέση μας στις μηχανές αναζήτησης στην Ελλάδα (SEO Greece).

The Marketing Hub

Το μεγαλύτερο Content Marketing event του κόσμου, για πρώτη φορά στην Ελλάδα από 13-16 Οκτωβρίου 2020. Μέσω στρατηγικών συνεργασιών με κορυφαίους οργανισμούς marketing του κόσμου, φέρνουμε στην Ελλάδα τις πιο σύγχρονες και διεθνώς πετυχημένες πρακτικές. Παράλληλα, επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες δικτύωσης για τους ανθρώπους της ευρύτερης κοινότητας του marketing και digital marketing στη χώρα μας και στο εξωτερικό, βοηθώντας τους να πετύχουν τους στόχους τους σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Το content marketing είναι πλέον ο καθοριστικός παράγοντας και για το SEO μιας επιχείρησης, κρίνοντας στον μεγαλύτερο βαθμό την πορεία της προς την κορυφή.

7 λάθη που πρέπει να αποφύγεις στο Google Ads

Ένα ενδιαφέρον βίντεο το οποίο αναλύει λάθη που συνήθως κάνουν οι διαφημιζόμενοι στις καμπάνιες τους στο Google Ads. Το βρήκαμε στο site της Intrigue Digital, η οποία παρέχει υπηρεσίες SEO και social media marketing. Είναι σίγουρο πως αν διαφημίζεστε στην google και δεν έχετε βοήθεια από κάποιον επαγγελματία, θα βρείτε πως έχετε πέσει σε ένα από αυτά!

Ταινία LED με μικρόφωνο;

Αν ψάχνεις κινεζιές μπορείς εύκολα και φθηνά να βρεις λύσεις σαν αυτές που προτείνει ο Σωτήρης από το
Unboxing Specialist για να κάνεις παιχνίδι στο χώρο σου. Αν πάλι θέλεις σοβαρά φωτιστικά και απλίκες, μην δεις αυτό το βίντεο και ψάξε άλλες λύσεις για να καλύψεις τις ανάγκες σου!

MAD SATURDAY

Ένα προωθητικό βίντεο για το GS Travel και το Mud Saturday που διοργανώνει. Πρόκειται για μια εταιρία που ασχολείται με την ενοικίαση μοτοσυκλέτας και το ταξίδι με μηχανή γενικότερα. Συγκεκριμένα, το Mud Saturday είναι μια μερήσια εκδρομή σε χωμάτινη διαδρομή έκπληξη κάθε φορά για να βελτιώσει ο αναβάτης το επίπεδο του με τον εκπαιδευτή παρέα και να γνωρίσει με ασφάλεια μοναδικά μέρη της ελληνικής φύσης.

Digital Smile Design

Έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει το οδοντιατρικό του κέντρο βρήκε ο Dr. Zenonos, όπου παρουσιάζει ένα βίντεο με το πως κάνει πράξη την αισθητική οδοντιατρική! Έχει ενδιαφέρον η δουλειά σε όλα τα επίπεδα και φαίνεται πλέον ότι και οι οδοντίατροι ασχολούνται με το digital marketing.

Light & Building 2018

Στο βίντεο αυτό η εταιρία ZAMBELIS LIGHTS παρουσιάζει εικόνες από τα δύο περίπτερα που είχε στήσει στη Light & Building 2018. Το πρώτο περιλαμβάνει φωτιστικά led για οικιακό και ξενοδοχειακό φωτισμό και το δεύτερο την Alphabet, ένα νέο brand, το οποίο περιλαμβάνει προϊόντα αρχιτεκτονικού φωτισμού.

Zambelis Lighting Design

Πλάνα από την παρουσία της εταιρίας ΖΑΜΠΕΛΗΣ ΑΒΕΕ στην έκθεση HORECA 2018. Η εταιρία κατασκευάζει φωτιστικά για οικιακούς και επαγγελμαικούς χώρους. Για φωτιστικά μπάνιου ή φωτιστικά κουζίνας, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που κατασκευάζονται εδώ στην Ελλάδα.

H-ēra SS16 «IMPRESSIONS»

Προωθητικό spot για το backstage της φωτογράφισης που πραγματοποίησε η σχεδιάστρια Ήρα Λιμνιωτάκη.

Photography: Olsi Mane
Model: Vasileia Volanaki
Clothes: H-ēra
Sunglasses: Gazer Eyewear
Video editing & Music: Manos Lianopoulos

Making of H-ēra Fall/Winter 15-16 Lookbook

Λήψεις κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης του lookbook H-ēra FW 15/16 «Urban Souls».
video editing: by Manos Lianopoulos
photography: Olsi Mane
model: Vasileia Volanaki
mua/hair: Ioannis Idomeneas Mixalodimitrakis

Promo spot για το Studio 1812

Προωθητικό βίντεο για το στούντιο φωτογραφίας studio1812 στη Γλυφάδα, το οποίο γυρίστηκε κατά τη διάρκεια φωτογράφησης.

Model: Dimi Kontogeorgou
Photographer: Xristina Kalligianni
Assistant Photographer: Katerina Tsantikou
Hair styling: Eleni Athanasiadi
MUA: Anastasia Galati
Music, Shot & Edit: Manos Lianopoulos