Ταινία LED με μικρόφωνο;

Αν ψάχνεις κινεζιές μπορείς εύκολα και φθηνά να βρεις λύσεις σαν αυτές που προτείνει ο Σωτήρης από το
Unboxing Specialist για να κάνεις παιχνίδι στο χώρο σου. Αν πάλι θέλεις σοβαρά φωτιστικά και απλίκες, μην δεις αυτό το βίντεο και ψάξε άλλες λύσεις για να καλύψεις τις ανάγκες σου!

MAD SATURDAY

Ένα προωθητικό βίντεο για το GS Travel και το Mud Saturday που διοργανώνει. Πρόκειται για μια εταιρία που ασχολείται με την ενοικίαση μοτοσυκλέτας και το ταξίδι με μηχανή γενικότερα. Συγκεκριμένα, το Mud Saturday είναι μια μερήσια εκδρομή σε χωμάτινη διαδρομή έκπληξη κάθε φορά για να βελτιώσει ο αναβάτης το επίπεδο του με τον εκπαιδευτή παρέα και να γνωρίσει με ασφάλεια μοναδικά μέρη της ελληνικής φύσης.

Digital Smile Design

Έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει το οδοντιατρικό του κέντρο βρήκε ο Dr. Zenonos, όπου παρουσιάζει ένα βίντεο με το πως κάνει πράξη την αισθητική οδοντιατρική! Έχει ενδιαφέρον η δουλειά σε όλα τα επίπεδα και φαίνεται πλέον ότι και οι οδοντίατροι ασχολούνται με το digital marketing.

Light & Building 2018

Στο βίντεο αυτό η εταιρία ZAMBELIS LIGHTS παρουσιάζει εικόνες από τα δύο περίπτερα που είχε στήσει στη Light & Building 2018. Το πρώτο περιλαμβάνει φωτιστικά led για οικιακό και ξενοδοχειακό φωτισμό και το δεύτερο την Alphabet, ένα νέο brand, το οποίο περιλαμβάνει προϊόντα αρχιτεκτονικού φωτισμού.

Zambelis Lighting Design

Πλάνα από την παρουσία της εταιρίας ΖΑΜΠΕΛΗΣ ΑΒΕΕ στην έκθεση HORECA 2018. Η εταιρία κατασκευάζει φωτιστικά για οικιακούς και επαγγελμαικούς χώρους. Για φωτιστικά μπάνιου ή φωτιστικά κουζίνας, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που κατασκευάζονται εδώ στην Ελλάδα.

H-ēra SS16 «IMPRESSIONS»

Προωθητικό spot για το backstage της φωτογράφισης που πραγματοποίησε η σχεδιάστρια Ήρα Λιμνιωτάκη.

Photography: Olsi Mane
Model: Vasileia Volanaki
Clothes: H-ēra
Sunglasses: Gazer Eyewear
Video editing & Music: Manos Lianopoulos

Promo spot για το Studio 1812

Προωθητικό βίντεο για το στούντιο φωτογραφίας studio1812 στη Γλυφάδα, το οποίο γυρίστηκε κατά τη διάρκεια φωτογράφησης.

Model: Dimi Kontogeorgou
Photographer: Xristina Kalligianni
Assistant Photographer: Katerina Tsantikou
Hair styling: Eleni Athanasiadi
MUA: Anastasia Galati
Music, Shot & Edit: Manos Lianopoulos