Κατηγορίες
Ταξιδιωτικά

Μονή Σαγματά & Αρβανίτσα

Μονή Σαγματά και Αρβανίτσα σε ένα ημερήσιο οδοιπορικό που έκανε το tripment.net.

Κατηγορίες
Ταξιδιωτικά

Γκροσγκλόκνερ Αυστρία

Βρίσκομαι σε ένα road trip στην κεντρική Ευρώπη, έχω αφήσει πίσω μου το Χάλστατ και φτάνω στο Γκροσγκλόκνερ, το πιο ψηλό βουνό των Αυστριακών Άλπεων. Μια μαγική διαδρομή που παρόλο που είναι Αύγουστος αντικρίζω ένα χιονισμένο σκηνικό!

Κατηγορίες
Ταξιδιωτικά

Η πιο παράξενη εκκλησία του κόσμου

Πρόκειται για την Αγία Φωτεινή στην αρχαία Μαντίνεια. Θα τη συναντήσουμε κάνοντας ένα μικρό οδοιπορικό στην Πελοπόννησο. Μια εκκλησία που όμοια της δεν θα συναντήσετε πουθενά. Η κατασκευή της ολοκληρώθηκε το 1973 από τον αρχιτέκτονα Κώστα Παπαθεοδώρου και η αισθητική της διχάζει, καθώς έχει χαρακτηρισθεί από εντυπωσιακό αριστούργημα μέχρι κακόγουστο έκτρωμα. Όπως και να χει συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τις πιο παράξενες εκκλησίες του κόσμου! Είναι κτισμένη εξολοκλήρου με φυσικά υλικά χωρίς καθόλου τσιμέντο.

Κατηγορίες
Ταξιδιωτικά

Ταξίδι στο Σάλτσμπουργκ

Στο επεισόδιο αυτό αφήνω πίσω μου το Μπέρχτεσγκαντεν στη νότια Βαυαρία, μπαίνω και πάλι Αυστρία για να επισκεφθώ το Σάλτσμπουργκ, όπου εκεί θα σε ξεναγήσω στο κέντρο της πόλης!

Κατηγορίες
Ταξιδιωτικά

Στα μονοπάτια του Κόμη Δράκουλα

Το οδοιπορικό στη Ρουμανία συνεχίζεται στα μονοπάτια του Κόμη Δράκουλα! Κατευθύνομαι στο Μπραν και στη συνέχεια στο δρόμο Τρανσφαγκαρασάν που θα με οδηγήσει στο Σίμπιου.

Κατηγορίες
Ταξιδιωτικά

Ταξίδι στα Ανατολικά Βαλκάνια (Βουκουρέστι-Μπρασόβ)

Το τρίτο μέρος από το road trip που έκανα στα ανατολικά Βαλκάνια για το tripment. Στο βίντεο αυτό θα δείτε τη διαδρομή από το Βουκουρέστι μέχρι το Μπρασόβ.

Κατηγορίες
Ταξιδιωτικά

Ταξίδι στα Ανατολικά Βαλκάνια (Σόφια-Βουκουρέστι)

Το 2ο μέρος από το road trip που έκανα στα ανατολικά Βαλκάνια για το tripment. Στο βίντεο αυτό θα δείτε τη διαδρομή από τη Σόφια μέχρι το Βουκουρέστι.

Κατηγορίες
Ταξιδιωτικά

Ταξίδι στα Ανατολικά Βαλκάνια (Αθήνα – Σόφια)

Το πρώτο μέρος από το road trip που έκανα στα ανατολικά Βαλκάνια για το tripment. Στο βίντεο αυτό θα δείτε τη διαδρομή από την Αθήνα μέχρι τη Σόφια και τα ενδιαφέροντα σημεία της πόλης.

Κατηγορίες
Ταξιδιωτικά

Ταξίδι στη Γροιλανδία

Ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ για τη Γροιλανδία, το οποίο υλοποίησα με πλάνα του φίλου Βαγγέλη Μπέτσα.

Κατηγορίες
Ταξιδιωτικά

Νάξος, Κυκλάδες

Το οδοιπορικό που δημιούργησα για το tripment, στο νησί από το οποίο κατάγομαι. Μέσα σε 10 λεπτά προσπάθησα να μεταφέρω όσα περισσότερα από τα πολλά αξιοθέατα της Νάξου!

Κατηγορίες
Ταξιδιωτικά

Ταξίδι στη Σητεία, Κρήτη

Για το www.tripment.net
Σητεία, μια παραθαλάσσια κωμόπολη της ανατολικής Κρήτης, χτισμένη στο βόρειο τμήμα του νομού Λασιθίου. Αποτελεί την ιδανική βάση για να εξερευνήσετε την ευρύτερη περιοχή, η οποία έχει όμορφες παραλίες και πολλά αξιοθέατα μεγάλης ιστορικής σημασίας.

Κατηγορίες
Ταξιδιωτικά

Ταξίδι στο Ρέθυμνο

Για το tripment.net
Ρέθυμνο, η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης μετά το Ηράκλειο και τα Χανιά, με πληθυσμό περίπου 33.000 κατοίκους. Είναι πόλη με πολλά αξιοθέατα και καλή τουριστική υποδομή.

Κατηγορίες
Ταξιδιωτικά

Ταξιδιωτικός οδηγός Μεσσηνίας

Για το tripment.net.
Μετά την περιήγηση στη Μάνη, συνεχίζω το οδοιπορικό με τη μηχανή μου στην Πελοπόννησο. Επισκέπτομαι μερικά από τα όμορφα χωριά και αξιοθέατα της Μεσσηνίας, ξεκινώντας από το Πολυλίμνιο, συνεχίζοντας προς Πύλο, Μεθώνη, Φοινικούντα και Κορώνη.

Κατηγορίες
Ταξιδιωτικά

Λήμνος

Για το tripment.net

Ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ για τη Λήμνο, το όγδοο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, με πλυθησμό 18.000 κατοίκους, το οποίο βρίσκεται στο βόρειο Αιγαίο, μεταξύ Αγίου Όρους, Σαμοθράκης, Ίμβρου και Λέσβου. Η Λήμνος είναι ηφαιστειογενές νησί με όμορφο ανάγλυφο, καθώς λόφοι και μικροί ορεινοί όγκοι διασπούν τις έφορες καλλιεργήσιμες εκτάσεις της. Έχει ιδιαίτερο σχήμα που δημιουργεί πολλές υπέροχες παραλίες.

Κατηγορίες
Ταξιδιωτικά

Road trip στην κεντρική Ιταλία (Εθνικό Πάρκο Σιμπιλίνι)

Για το tripment.net
Ένα ταξίδι 1.100 χιλιομέτρων που περιελαμβάνει πανδαισία χρωμάτων, αρρωμάτων και γεύσεων (Σαρνάνο, Αμάντολα, Καστελούτσιο, Μοντεγκάλο, Σπέλλο, Ασίζη, Κολεπίνο, Περούτζια).