Ταξιδιωτικός οδηγός Μεσσηνίας

Για το tripment.net.
Μετά την περιήγηση στη Μάνη, συνεχίζω το οδοιπορικό με τη μηχανή μου στην Πελοπόννησο. Επισκέπτομαι μερικά από τα όμορφα χωριά και αξιοθέατα της Μεσσηνίας, ξεκινώντας από το Πολυλίμνιο, συνεχίζοντας προς Πύλο, Μεθώνη, Φοινικούντα και Κορώνη.

Σωκράτης Μάλαμας στο Ρέθυμνο – Τίποτα δεν χάθηκε

Από τη συναυλία που διοργάνωσε το PASSPORT στο κάστρο Φορτέτζα του Ρεθύμου (5 Ιουνίου 2015).
Κάμερα/μοντάζ: Μάνος Λιανόπουλος
Ήχος: Βαγγέλης Λάππας

Λήμνος

Για το tripment.net

Ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ για τη Λήμνο, το όγδοο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, με πλυθησμό 18.000 κατοίκους, το οποίο βρίσκεται στο βόρειο Αιγαίο, μεταξύ Αγίου Όρους, Σαμοθράκης, Ίμβρου και Λέσβου. Η Λήμνος είναι ηφαιστειογενές νησί με όμορφο ανάγλυφο, καθώς λόφοι και μικροί ορεινοί όγκοι διασπούν τις έφορες καλλιεργήσιμες εκτάσεις της. Έχει ιδιαίτερο σχήμα που δημιουργεί πολλές υπέροχες παραλίες.

Road trip στην κεντρική Ιταλία (Εθνικό Πάρκο Σιμπιλίνι)

Για το tripment.net
Ένα ταξίδι 1.100 χιλιομέτρων που περιελαμβάνει πανδαισία χρωμάτων, αρρωμάτων και γεύσεων (Σαρνάνο, Αμάντολα, Καστελούτσιο, Μοντεγκάλο, Σπέλλο, Ασίζη, Κολεπίνο, Περούτζια).

Kulamacus music clip – Βίρα τις άγκυρες

Μουσικό clip των Kulamacus στο Passport Art στον Πειραιά.
Μέλη: Πάνος Κουτσουβέλης (Κιθάρα), Λουκάς Νίκου (Μπάσο), Γιάννης Συνοδινός (Τύμπανα), Γρηγόρης Έξαρχος (Σαξόφωνο), Αιμιλία Φασίλη (Φωνητικά).

Ταξίδι στη Μιανμάρ

Για το tripment.gr
Ένα εντεκαήμερο ταξίδι στη Μιανμάρ, το οποίο μας ξεναγεί στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της χώρας. Ένα ταξίδι που περιείχε πολλές και όμορφες εμπειρίες, όπως το βίωσαν τρεις φίλοι. Ο Κώστας Λιάκος, ο Βαγγέλης Ευαγγέλου και ο Δημήτρης Δεστούνης.

Promo spot για το Studio 1812

Προωθητικό βίντεο για το στούντιο φωτογραφίας studio1812 στη Γλυφάδα, το οποίο γυρίστηκε κατά τη διάρκεια φωτογράφησης.

Model: Dimi Kontogeorgou
Photographer: Xristina Kalligianni
Assistant Photographer: Katerina Tsantikou
Hair styling: Eleni Athanasiadi
MUA: Anastasia Galati
Music, Shot & Edit: Manos Lianopoulos

Stavanger, Lysefjord – Νορβηγία

Για το tripment.net
Σταβάνγκερ, η τρίτη μεγαλύτερη πόλη και «Πρωτεύουσα του πετρελαίου» της Νορβηγίας, και κρουαζιέρα στο Lysefjord, το φιόρδ που φιλοξενεί το διάσημο Pulpit rock. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Milosh Kitchovitch για τα πλάνα που μου παραχώρησε επάνω από το βράχο.

Road trip Ελλάδα – Ισλανδία

Για tripment.net
Ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ για το road trip που έκανε ο Βαγγέλης Μπέτσας στην Ισλανδία. Tην πιο αραιοκατημένη περιοχή στην Ευρώπη, όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει μεγαλοπρεπέστατα φυσικά τοπία, όπως παγετώνες, λίμνες, φιόρδ, ενεργά ηφαίστεια, θερμοπίδακες, θερμές πηγές, καθώς και μεγάλες έρημες ηφαιστιακές εκτάσεις. Μια εμπειρία γεμάτη όμορφες εικόνες που ξεκίνησε στα τέλη Ιουλίου του 2013 από την Αθήνα, η οποία περιλάμβανε 9.000 χλμ οδήγησης και 160 ώρες ταξιδιού με καράβι.

Πεζοπορία στον Όλυμπο

Για το tripment.net
Ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ για τον Όλυμπο, το ψηλότερο βουνό της Ελλάδας και το 2ο των Βαλκανίων, μετά τη Ρίλα στη Βουλγαρία.